Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

Ik ben Nadine jouw Pilates en Total Body Workout instructeur. Sinds mijn achtiende geef ik al verschillende soorten sportlessen. Voorheen gaf ik voornamelijk lessen in de sportscholen. Door de enthousiaste reacties en toenemende vraag naar eigen lessen van de groepen die ik les gaf, heb ik besloten om voor mezelf te starten. Ik haal hier ontzettend veel plezier uit en kan niet wachten om je in een les te zien. 

 

Sporten zit er van jong af aan in, vroeger heb ik jaren geballet en gedanst. Tijdens mijn werkzaamheden bij Sportaccent, is het lesgeef-vuurtje echt gaan branden. Verschillende opleidingen (Fitvak A) en cursussen (Aerobics, Kick-Fun, Pilates en Salsation.) volgden. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en altijd de nieuwste kennis in huis te hebben. Dit om jou op de best mogelijke manier te begeleiden.

 

Ben je net zo enthousiast als ik om mee te doen, maar weet je nog niet welke les het beste bij jou past? Laat mij het verschil uitleggen:

Total Body Workout

Veel dynamiek en interactie. Het leukst vind ik het als ik input vanuit de groep krijg. Dus wil je de ene keer meer op de buik focussen en de week erop op de billen of luister je graag in de les naar je favoriete nummer dan regelen we dat. Iedere week zal de les anders zijn. De ene keer trainen we met elastieken of gewichten en de week erop doen we bijvoorbeeld balans of conditie oefeningen. Ook de "old school" oefeningen met enkel gewichtjes zie je regelmatig in mijn lessen voorbij komen. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je lichaam actief blijft en verrast wordt waardoor je spieren niet lui worden en je vet blijft verbranden. Maar het belangrijkste van de les? Plezier! Ik hoop mijn passie met je te delen en wil het beste in je naar boven halen, zodat je trots op jezelf en met een lach de zaal uitloopt.

 

Pilates

Last van rugklachten, vermoeidheidsklachten of op zoek naar meer lenigheid, met Pilates kan iedereen op zijn eigen manier/tempo mee trainen.  

Tijdens de les focussen we ons op flexibiliteit. Zo rollen we veel onze rug en wervelkolom af, zodat je rug weer soepel wordt. Dit voel je zelfs al gelijk na de les. Ook wordt er veel gestretcht tegen stijfheid. We trainen op een rustig tempo de rug en buikspieren zodat jij je core versterkt onder goede begeleiding. Ik vind het belangrijk om de rug in een neutrale positie te laten werken en bewust je buikspieren aan te spannen. Tijdens mijn eerste cursusdag dacht ik; hoe krijg je een les vol, een uur lang op een matje?! Nu kom ik zelfs tijd te kort en ben ik zelf verlost van mijn rug klachten. 

 

Heb je nog vragen, stel ze vooral. Ik hoop je snel in één van mijn lessen te zien!